Demonstraties Mediumschap

Demonstratie Mediumschap Wolvega.

Op deze avonden stel ik mij open als “doorgeefluik” en maak ik verbinding met de energie van jouw overledene en nodig hem/haar uit om samen met mij te gaan werken.

Om ervoor te zorgen dat je zeker bent dat je een contact krijgt werk ik met een door jouw meegebrachte foto of voorwerp (van een overledene). Dit gebruik ik als indicator.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie / thee en wat lekkers. Na een korte uitleg gaan we er een mooie avond van maken.

Locatie is nu nog onbekend.

Deze avonden worden aangegeven op mijn Facebook pagina. Je kunt je ook aanmelden via contactformulier of e-mail dan geef ik door wanneer de volgende avond is.

Aanmelden is nodig omdat ik het kleinschalig wil houden (max 8 personen). Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar ernakoenis@hotmail.com of bellen naar 06 53679997.

Engels Mediumschap in “de Terp” te Oudorp

Samen met nog 5 mediums verzorgen we per toerbeurt maandelijks, op donderdag, openbare avonden mediumschap in het witte kerkje “De Terp” Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp. Deze avonden worden gevuld met muziek, contacten met overleden dierbare en aansluitend wordt er healing gegeven. Er zijn altijd meerdere ervaren Healers aanwezig. De avonden worden aangekondigd op mijn Facebook pagina, maar mocht je belangstelling hebben en geen Facebook kun je ook contact opnemen met mij.

De Nieuwe Wereld

In het mooie schuilkerkje in Alkmaar mag ik af en toe de avond als Medium werken. Deze (maandag)avonden worden georganiseerd door de “Spirituele Stichting De Nieuwe Wereld”, Fnidsen 37, 1811 ND Alkmaar.

Dit maakt mij enorm dankbaar.

Deze avonden worden aangegeven op de Facebook pagina van De Nieuwe Wereld, maar mocht je belangstelling hebben en geen Facebook kun je ook contact opnemen met mij. 

Terug naar boven