Demonstraties Mediumschap

Demonstratie Mediumschap Wolvega.

Op deze avonden stel ik mij open als “doorgeefluik” en maak ik verbinding met de energie van jouw overledene en nodig hem/haar uit om samen met mij te gaan werken.

Om ervoor te zorgen dat je zeker bent dat je een contact krijgt komen er op deze avond niet meer dan 8 personen. Ik werk met een door jou meegebrachte foto of voorwerp (van een overledene). Dit gebruik ik als indicator.

Je wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Na een korte uitleg gaan we er een mooie avond van maken.

Locatie: Dorpshuis “t Centrum”, Nieuwstraat 2, 9397 GC De Blesse.

Aanvang: 19.30 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur voor kopje koffie/thee)

kosten: € 10,- (liefst contant)

De avonden worden aangegeven op mijn Facebook pagina. Je kunt je aanmelden via pb op Facebook, een mail sturen naar ernakoenis@hotmail.com of via het contacformulier op mijn site.

Nieuwe datum: dinsdag 2 april (nog enkele plekken vrij)

Engels Mediumschap in “de Terp” te Oudorp

Samen met nog 5 mediums verzorgen we per toerbeurt maandelijks, op donderdag, openbare avonden mediumschap in het witte kerkje “De Terp” Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp. Deze avonden worden gevuld met muziek, contacten met overleden dierbare en aansluitend wordt er healing gegeven. Er zijn altijd meerdere ervaren Healers aanwezig. De avonden worden aangekondigd op mijn Facebook pagina.

De Nieuwe Wereld

In het mooie schuilkerkje in Alkmaar mag ik af en toe de avond als Medium werken. Deze (maandag)avonden worden georganiseerd door de “Spirituele Stichting De Nieuwe Wereld”, Fnidsen 37, 1811 ND Alkmaar.

Dit maakt mij enorm dankbaar.

Deze avonden worden aangegeven op de Facebook pagina van De Nieuwe Wereld.

Terug naar boven